Kloakservice Midtjylland, Viborg, Silkeborg

Tv-inspektion

Vores professionelle udstyr klarer dit kloakproblem!

Vi klarer TV-inspektion af kloakken i hele Midtjylland, bl.a. Viborg, Silkeborg og Randers. Der kan være mange årsager til problemer med din kloak, brønd eller afløb. Indgroede rødder fra træer og buske, samt aflejringer fra jord, fedt, okker eller rust er blot eksempler på nogle af de årsager der kan være til, at en kloak stopper til.

I værste tilfælde kan det være rotter der har fundet en revne eller hul i systemet og har gnavet sig videre ind i kloaksystemet. Uanset årsagen er det vigtigt, at man får gjort noget ved eventuelle problemer i kloakken - jo før jo bedre!

Kloakproblemer forsvinder ikke af sig selv, men bliver blot større og større, og sværere og sværere at reparere. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os, så snart din kloak viser symptomer på forstoppelse eller andet.

 

Vores Tv-inspektion ser alt

Med en TV-inspektion i kloakken, kan vi let og hurtigt finde frem til eventuelle lækager og problemer. Det er med en TV-inspektion ingen sag at diagnosticere et givent problem, hvorefter løsningen er let at bedømme.

Vi udfører både TV-inspektioner, samt udbedrer problemerne efterfølgende. Med TV-inspektioner er man fri for at grave kloakken op, og foretage andet omstendigt arbejde for at diagnosticere eventuelle problemer.

TV-inspektioner kan også bruges i forbindelse med vedligeholdelse og tjek af kloakker.

Midtjysk Kloakservice har over årene foretaget mange TV-inspektioner af forskellige typer kloakker i bl.a. Viborg, Silkeborg, Randers, Galten, Bjerringbro og andre dele af Midtjylland. Med erfaringen og vores professionelle udstyr, står vi klar til at løse kloakproblemer i hele Midtjylland.

Vi ser frem til at høre fra dig.