Kloakservice Midtjylland, Viborg, Silkeborg

Rodskæring

Har du behov for en professionel rodskæring?

Vi er eksperter i rodskæring. Løber vandet langsomt ud af afløbet eller viser din kloak andre tegn på forstoppelse, så kan det være at der er groet rødder fra træer og buske ind i kloakken, og derved stopper den til. Rødder fra træer og buske har deres eget liv og en utrolig styrke!

Som man ser ved veje og asfalt, kan rødder sagtens gro igennem asfalt, beton og andre stærke materialer. Det er derfor ikke unormalt at rødder vokser ind i kloakker, hvor de kan forårsage store problemer.

Rodskæring i kloakker er et af vores specialer. Hos Midtjysk Kloakservice udfører vi altid dette med stor ekspertise og professionalisme.

 

Vores TV-inspektion fastlægger problemet

Er der tvivl om hvorvidt det er rødder der stopper kloakken til og forårsager problemer, udfører vi altid en TV inspektion for at fastlægge problemet helt konkret. Med en TV-inspektion hersker der ingen tvivl bagefter. Viser det sig at være indgroede rødder, klarer vi dette hurtigt, grundigt og til fordelagtige priser.

Vores værksted og kontor er beliggende i Viborg, men vi opererer i hele Midtjylland, heriblandt har vi mange daglige opgaver i Randers, Silkeborg, Galten og Bjerringbro.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller hvis du skulle have spørgsmål.