Kloakservice Midtjylland, Viborg, Silkeborg

Kloakrensning

Vi udfører rensning af din kloak hurtigt og effektivt!

Vi tilbyder kloakrensning i hele Midtjylland, bl.a. Viborg, Silkeborg og Randers. Hvis du oplever problemer med kloakken, så er det meget muligt at det er på tide, at den skal renses. Mange kloakker skal renses med jævnlige mellemrum, også selvom man avender afløbet og kloakken hensigtsmæssigt. Der vil nemlig altid komme aflejringer af skidt, jord og fedt i kloakrørene og dette skaber altså en forsnævret gennemløb i kloakrørene.

Skadedyr såsom rotter kan også forårsage problemer i kloakken og nogle gange kan der endda gro rødder fra træer og buske ind i kloakken med ødelæggende konsekvenser.

Uanset hvad der forårsager dine kloakproblemer, kan vi være behjælpelige med at udbedre problemet. Såfremt det er nødvendigt udfører vi en tv-inspektion af kloakken for at lokalisere årsagen til problemet.


Vi står klar med vores ekspertise

Hos Midtjysk Kloakservice har vi mange års erfaring inden for rensning og spuling af kloakker. Vi kan derfor tilbyde dig assistance, når kloakken er stoppet og vi garanterer dig altid god service til fornuftige priser.

Vi sætter en ære i vores arbejde og udfører altid et job med grundighed og samvittighed.

Du er meget velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar ved telefon og mail. Når du ringer til os, kan du fortælle om dit kloakproblem og vi kan vurdere hvorvidt det er en rensning, spuling eller andet der skal til, således har du en fornemmelse for hvilket arbejde der skal udføres.

Vi tilbyder kloakrensning i det meste af Jylland. Til daglig opererer vi dog hovedsageligt i områderne omkring Viborg, Midtjylland, Silkeborg, Galten, Randers og Bjerringbro.

Vi ser frem til at høre fra dig!