Kloakservice Midtjylland, Viborg, Silkeborg

Stoppet kloak og afløb


Vi rykker hurtigt ud, hvis du har en stoppet kloak!

Har du en stoppet kloak? Midtjysk Kloakservice har bred ekspertise inden for diverse kloakserviceopgaver, da vi har været i branchen i mange år. Vi sørger altid for at holde os ajour med den nyeste viden og innovation i vores fag og derfor kan vi tilbyde vores kunder meget professionelle resultater.

En af vores helt store opgaver i dagligdagen er stoppet kloakker eller afløb. En stoppet kloak kan forårsage problemer i hus og have og skal udbedres så hurtigt som muligt. Her er det vigtigt, at få problemet ordnet så hurtigt som muligt, da det ellers bare bliver værre og mere omstændigt at få ordnet.

Når det er kloakken, som er stoppet vil der som regl næsten altid være behov for eksternt professionelt hjælp. Hvis det dog er afløbet som er stoppet, kan man selv prøve at skabe gennemløb ved at bruge kloakrens – du kan købe kloakrens i de fleste supermarkeder og følger du brugsanvisningen på flasken, kan du ikke gøre mere skade end gavn. Du kan også prøve at skabe gennemløb ved at stikke en lang tynd metalgenstand ned gennem afløbet. 

Såfremt ingen af førnævnte løsninger virker, så står vi naturligvis klar med det professionelle udstyr og kan hurtigt hjælpe dig. 

 

Kontakt os, vi klarer din stoppet kloak

Du er altid meget velkommen til at ringe til os, ligemeget hvor stort eller småt dit kloakproblem er. Du kan også ringe hvis du har spørgsmål til vores services.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til enhver kloakopgave.

Vi løser til dagligt kloakopgaver ved Viborg, Randers, Silkeborg, Galten og Bjerringsbro, men står klar til at løse kloakproblemmer i hele Midtjylland.