Kloakservice Midtjylland, Viborg, Silkeborg

Spuling af kloak

Vi spuler og renser din kloak

Vi tilbyder effektiv spuling af kloak i hele Midtjylland, bl.a. Viborg, Silkeborg og Randers. Midtjysk Kloakservice er et alsidigt kloakfirma, der tilbyder en lang række services inden for kloakområdet. Vi har beskæftiget os i kloakbranchen i mange år, hvilket vi kan drage nytte af i vores daglige arbejde. Et af vores specialer er spuling af kloakker, rør og tanke.

Oplever du problemer med din kloak? - Måske kommer der en dårlig lugt fra brønden, kloakken eller afløbet, måske har vandet svært ved at løbe ud igennem afløbet eller du har oplevet andre symptomer på, at der er problemer og forstoppelse i kloakken. Her kan en spuling ordne problemet – let og gnidningsfrit.

Kloakspuling foregår med en af vores dertil indrettede spulere, dette kan eksempelvis være en højtryksspuler. Vi foretager kloakspulingen efter vi har identificeret det pågældende problem. Dette gøres for at bekræfte, at det ikke er indgroede rødder eller andet der forårsager problemet, og som kræver andre løsninger end spuling. Umiddelbart efter spulingen, er kloakken klar til brug igen.

 

Kontakt os gerne

Ønsker du at høre nærmere om vores services eller få et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os, enten på telefon 86 67 16 33 eller mail.

Vi er beliggende i Viborg og har arbejdsopgaver i hele Midtjylland, heriblandt byer som Silkeborg, Randers, Galten og Bjerringbro.