Kloakservice Midtjylland, Viborg, Silkeborg

Tømning af septiktank

Er det tid til at få tømt septiktanken?

Hvis du har behov for at få tømt en septiktank, så er du kommet til det rette sted. Hos Midtjysk Kloakservice tilbyder vi professionel, hurtigt, grundig og billig tømning af septiktanke i Viborg, Bjerringbro, Silkeborg, Galten og hele Midtjylland. Vi har moderne kvalitetsmaskiner, der letter og sikrer et professionelt resultat.

Vi har mange års erfaring inden for kloakarbejde og vi er en solid virksomhed med engagerede medarbejdere, der altid arbejder tæt sammen i et godt og kvalitetsbevidst arbejdsmiljø. Vores specialer omhandler alt vedrørende kloakservice, herudover tilbyder vi udlejning af urinaler og toiletter samt badmobiler, betonfyldninger med mere. Du kan læse meget mere omkring, hvad vi kan tilbyde og udføre for dig på vores hjemmeside.

 

Vi holder os opdateret på maskiner og udstyr

Vi råder over moderne maskiner og udfører altid vores arbejde ud fra de nyeste teknikker, med vores erfaring, uddannelse og viden i ryggen. Et af vores specialer er tømning af septiktank, som er en nødvendighed i et velfungerende samfund.

Efter tømning af en septiktank, sørger vi for at aflevere affaldsmaterialet på en godkendt losse- og affaldsplads. Vi tager professionelt hånd om spildmaterialet, og med naturen og miljøet i sinde, sørger vi for at det bliver håndteret og afleveret de rette steder, så du ikke skal spekulere på dette.

Vi ser frem til at høre fra dig.